Näppärät ja nopeat LVI-asennukset Raaseporista Länsi-Uudenmaan alueelle

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

LVI-asennukset ovat Kinson Oy:n ydinosaamista. Toteutamme erilaisia LVI-alan töitä Raaseporissa sijaitsevalta Karjaalta käsin kaikkialla Länsi-Uudenmaan alueella. Saat kauttamme muun muassa tarkat, ammattitaidolla tehdyt LVI-asennukset, LVI-alan

tarvikkeet ja laitteet sekä tarvittaessa laajatkin putkisaneeraukset. 

Pyydä meidät apuun LVI-alan ongelmatilanteissa – palvelemme luotettavasti ja joustavasti!

LVI-laitteet asennuksineen

Etsitkö lämpö- tai vesijärjestelmien monipuolista osaajaa? Me palvelemme asiakkaitamme kaikenlaisissa LVI-tarpeissa. Hoidamme pitkällä kokemuksella LVI-asennukset ja -urakat laidasta laitaan! Toteutamme pienasennukset, huollot ja korjaukset sekä laajemmat työt, kuten putkiremontit. Muista, että saat myös monet LVI-alan tarvikkeet kätevästi meidän kauttamme. 

Teemme LVI-työt tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Voit jättää esimerkiksi asennukset tai putkiremontit täysin meidän huoleksemme – me hoidamme työprosessin aina suunnittelusta tarvikehankintoihin ja toteutukseen.

Tutustu myös lämmitysjärjestelmätöihin

Huolella toteutetut putkisaneeraukset

Oletko huolissasi talosi putkiston kunnosta tai suunnitteletko vanhan talon ostamista? Pyydä meidät paikalle selvittämään putkiston kunto. Kerromme, minkälaisia toimenpiteitä putkiston uudistaminen mahdollisesti vaatii ja annamme arvion putkisaneerauksen hinnasta.

Putkiongelmiin kannattaa tarttua ennen kuin on liian myöhäistä. Pahimmassa tapauksessa vaurioituneet putket voivat aiheuttaa vesivahingon, jonka korjaaminen tulee kalliiksi. Hyödyntämällä LVI-alan pitkän linjan osaajia voit ehkäistä ongelmat. Me toteutamme laajojakin putkisaneerauksia yli 10 vuoden kokemuksella. Teemme esimerkiksi kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkityöt varmalla ammattitaidolla – ota yhteyttä!

LVI-työt yrityksille ja yksityisille – kysy lisää!

Palvelemme mielellämme sekä kotitalouksia että yrityksiä kaikenlaisissa LVI-tarpeissa. Asiakkaisiimme kuuluu esimerkiksi huoltoalan yrityksiä, joiden huoltokohteissa hoidamme LVI-alan töitä tarpeen mukaan.
Tarjoamme LVI-asennuksia ja muita alan palveluita laajalla alueella Raaseporista koko Länsi-Uudenmaan seudulle. Tarvittaessa työskentelemme myös Länsi-Uudenmaan saaristossa.
Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla!