Lämmitysjärjestelmien asennukset ja huollot Raaseporista koko Länsi-Uudenmaan alueelle

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Rakennatko taloa tai harkitsetko kotisi lämmitysjärjestelmän uusimista? Raaseporista käsin palveleva Kinson Oy asentaa ja huoltaa lämmitysjärjestelmät koko Länsi-Uudenmaan alueella, mukaan lukien saaristossa.

Toteutamme kaikenlaiset lämmitysjärjestelmiin liittyvät työt asiakkaan toiveiden mukaan pitkällä kokemuksella. Kysy lisää palveluistamme yksityisille ja yrityksille – palvelemme mielellämme!

Sopivat lämmitysjärjestelmät kaikenlaisiin tiloihin

Jos mietit, mikä lämmitysjärjestelmä sopisi parhaiten kotiisi tai yritystiloihisi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Kinson Oy hoitaa varmalla ammattitaidolla lämmitysjärjestelmien asennukset, huollot ja uusinnat. Uusimme esimerkiksi lämpöpatterit. Saat kauttamme myös muun muassa maalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput. Myymme sinulle kotiisi sopivan lämmitysjärjestelmän ja asennamme sen paikalleen. 

Edustamme Nibe- ja Jäspi-maa- ja vesi-ilmalämpöpumppuja, jotka laitamme sujuvasti toimintakuntoon. Hoidamme asennusprojektit alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella toteutettuna.

Olipa lämmitysjärjestelmäsi mikä tahansa, ota meihin yhteyttä huolto- ja uusintatarpeissa!

Luotettava yhteistyökumppani

Kinson Oy on asentanut, huoltanut ja uusinut lämmitysjärjestelmiä kaikenlaisissa kohteissa, ja palveluitamme hyödyntävät sekä kotitaloudet että yritykset. Olemme menestyksekkäästi rakentaneet lämmitysjärjestelmiä kokonaisiin taloyhtiöihin sekä julkisen sektorin tiloihin. Palvelemme tiiviisti omakotitalojen uudisrakentajia ja lisäksi teemme LVI-alan aliurakointia muun muassa rakennusliikkeille. Mikäli suunnittelet laajempaa remonttia, saat meiltä kätevästi kaikki LVI-alan työt laidasta laitaan. Voit tilata esimerkiksi sekä putkisaneerauksen että lämmitysjärjestelmien uudistustyöt osaavalta tiimiltämme. Pyydä rohkeasti tarjous!

Tutustu muihin LVI-palveluihimme

Satsaa lämmitykseen ja nosta asumisen laatua!

Toimiva ja tiloihin sopiva lämmitysjärjestelmä on tärkeä tekijä asumismukavuuden kannalta. Lämmitysjärjestelmä vaikuttaa selvästi myös sähkölaskuusi, joten pyydä asiantuntijaa avuksi lämmitysjärjestelmän valintaan. Voit säästää pitkällä tähtäimellä pitkän pennin.

Työskentelemme yhteistyössä laadukkaiden merkkien kanssa. Maa- ja vesi-ilmalämpöpumppujen osalta tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat tasokkaat Nibe- ja Jäspi-merkit. 

Hoidamme luotettavasti kaikki lämmitysjärjestelmiin liittyvät työt huolloista asennuksiin Raaseporista käsin koko Länsi-Uudenmaan alueella – ota yhteyttä!