VVS-tjänster pålitligt från Raseborg till hela Västra Nyland

Ta kontakt

Kinson Ab är ett i Karis, Raseborg, 2012 grundat VVS-företag med mycket erfarenhet. Vi betjänar kunder  i hela Västra Nyland, inklusive skärgården.

Vårt team tar hand om olika VVS-tjänster från monteringar och rörsaneringar till förnyande av värmesystem. 

Be om tilläggsinformation gällande våra tjänster 

och lämna en offertförfrågan!

Vi tar hand om VVS-monteringar, -underhåll och -reparationer av alla sorter. VI förverkligar även extensiva rörsaneringar där slutresultatet är bruksredo.

Vi erbjuder värmesystem för alla sorters utrymmen, från egnahemshus till offentliga anläggningar. Vi säljer och installerar bland annat jordvärmesystem och luftvattenvärmesystem.

Vårt företag betjänar kunder i hela Västra Nylands området. Tveka inte att fråga efter tilläggsinformation om våra tjänster eller lämna en offertförfrågan.

VVS-tjänster säkert och noggrant från fastlandet till skärgården.

Vi betjänar även i skärgården

Till vårt serviceområde ingår också Västra Nylands skärgård. Vi erbjuder omfattande skärgårdstjänster med flexibla tidtabeller. Vi använder oss bland annat av Pumppulohjas pumpar och deras andra produkter av hög kvalitet, då vi arbetar ute i skärgården.

Konkurrenskraftiga priser och resultat av hög kvalitet

Vi håller alltid fast vid det uppgjorda. Vi sköter allt arbete från början till slut med yrkeskunskap och konkurrenskraftiga priser.

Lång erfarenhet inom
VVS-branschen

Vår personal har över 10-års erfarenhet inom VVS-branschen. Därmed hanterar vi även utmanande arbeten utan problem. Vi utför till exempel rörrenoveringar smidigt och säkert.

VVS-tjänster flexibelt och förmånligt i
hela Västra Nyland. Lämna en offertförfrågan!

Ta kontakt

Ett erfaret VVS-team till din tjänst

Kinson Ab:s personal består av företagare och sju VVS-proffs.
Vi år utbildade VVS-experter och vårt företag har 10-års erfarenhet inom branschen. Vår mångåriga erfarenhet garanterar högklassiga resultat.
Vårt åtta personers team sköter även omfattande VVS-arbeten smidigt och flexibelt. Vi följer kundens önskemål och strävar till att arbeta på ett sätt som stör din vardag så lite som möjligt. 

Förutom privatpersoner och hushåll betjänar vi gärna även företag. Tveka inte att lämna en offertförfrågan på VVS-tjänster eller installation av värmesystem

Flexibel service i hela Västra Nyland

Kinson Ab:s kontor ligger i Karis, i Raseborgsområdet, men vi betjänar våra kunder över största möjliga område inom Västra-Nyland. Vårt team arbetar även i Västra-Nylands skärgård. 


Ifall du är ute efter VVS-proffs i Västra Nylands trakterna, ta kontakt! I mån av möjlighet betjänar vi även utanför Västra-Nylands gränser.


Vi sköter alla sorts VVS-arbeten med säker yrkeskunskap och enligt dina önskemål – ta kontakt!

Galleri